WELKOM OP DE WEBSITE VAN DSB BANK

Sinds de faillietverklaring van DSB Bank op 19 oktober 2009 zijn de curatoren verantwoordelijk voor de afwikkeling van het faillissement van DSB Bank. Alle zaken van de bank zijn voortgezet, behalve dat DSB Bank geen nieuwe kredieten afsluit, niet meer adviseert en geen betaaldiensten meer biedt.

DSB Bank heeft per eind 2018 €2,6 miljard aan kredieten uitstaan over 50.000 leningen. Per 1 januari 2018 is het beheer van de leningenportefeuille overgedragen aan Finqus BV, een 100% dochtervennootschap van DSB Bank. Het kantoor van Finqus BV is gevestigd in Wognum. Voor meer informatie over Finqus BV verwijzen wij u door naar de website www.finqus.nl

Informatie over leningen

Heeft u een lening of hypotheek bij DSB Bank? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van Finqus BV.

 

Finqus

 

Informatie over het faillissement

Op deze website kunt u algemene informatie vinden over het faillissement, zoals faillissementsverslagen over de voortgang van het faillissement en financiële verslagen. U vindt deze door op de link 'Faillissementsinformatie' hierboven te klikken. Informatie over uw vordering in het faillissement vindt u door hier te klikken, of op de knop 'Mijn vordering' hiernaast.

Wij vertrouwen erop dat u de informatie die u nodig heeft op deze websites kunt vinden. Indien u verdere vragen, heeft verzoeken wij u contact op te nemen met DSB Bank. 

CONTACT

mr. R.J. Schimmelpenninck, curator                          mr.  B.F.M. Knüppe, curator