WELKOM OP DE WEBSITE VAN DSB BANK

Sinds de faillietverklaring van DSB Bank op 19 oktober 2009 zijn de curatoren verantwoordelijk voor de afwikkeling van het faillissement van DSB Bank. Alle zaken van de bank worden voortgezet, behalve dat DSB Bank geen nieuwe kredieten afsluit, niet meer adviseert en geen betaaldiensten meer biedt.

DSB Bank heeft per eind 2016 ruim € 3,4 miljard aan leningen uitstaan over 67.000 leningen. Het kantoor van DSB Bank is gevestigd in Wognum. Er zijn circa 30 (interne en externe) mensen bij DSB Bank werkzaam.

Informatie over leningen

Finqus BV

Vanaf 1 januari 2018 beheert Finqus BV de hypotheken en consumptieve kredieten van DSB Bank NV.

Hier op dsbbank.nl kunt u algemene informatie vinden over het faillissement, zoals faillissementsverslagen en financiële verslagen. 

Heeft u een lening of hypotheek bij DSB Bank? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van Finqus BV.

 

Finqus

 

Informatie over het faillissement

Op deze website kunt u algemene informatie vinden over het faillissement, zoals faillissementsverslagen over de voortgang van het faillissement en financiële verslagen. U vindt deze door op de link 'Faillissementsinformatie' hierboven te klikken. Informatie over uw vordering in het faillissement vindt u door hier te klikken, of op de knop 'Mijn vordering' hiernaast.

 

Wij vertrouwen erop dat u de informatie die u nodig heeft op deze websites kunt vinden. Indien u verdere vragen, heeft verzoeken wij u contact op te nemen met DSB Bank. 

CONTACT

mr. R.J. Schimmelpenninck, curator                          mr.  B.F.M. Knüppe, curator