WELKOM OP DE WEBSITE VAN DSB BANK

 

Sinds de faillietverklaring van DSB Bank op 19 oktober 2009 zijn de curatoren verantwoordelijk voor de afwikkeling van het faillissement van DSB Bank. Alle zaken van de bank zijn voortgezet, behalve dat DSB Bank geen nieuwe kredieten afsluit, niet meer adviseert en geen betaaldiensten meer biedt.

Sinds 2018 bent u bekend met Finqus BV, een 100% dochteronderneming van DSB Bank, de handelsnaam Finqus en de website www.finqus.nl.

DSB Bank en Finqus BV hebben de resterende kredietportefeuille op 17 november 2021 overgedragen aan Hypinvest Hypotheken BV, een 100% dochteronderneming van NIBC Bank NV. Hierbij zijn ook de handelsnaam Finqus en de website www.finqus.nl overgedragen. Voor meer informatie, zie het persbericht en www.finqus.nl.

Informatie over leningen

Heeft u een lening of hypotheek welke bij DSB Bank is afgesloten? Dan verwijzen wij u graag door naar de website www.finqus.nl.

 

Finqus

 

Informatie over het faillissement

Op deze website kunt u algemene informatie vinden over het faillissement, zoals faillissementsverslagen over de voortgang van het faillissement en financiële verslagen. U vindt deze door op de link 'Faillissementsinformatie' hierboven te klikken. Informatie over uw vordering in het faillissement vindt u door hier te klikken, of op de knop 'Mijn vordering' hiernaast.

Wij vertrouwen erop dat u de informatie die u nodig heeft op deze websites kunt vinden. Indien u verdere vragen, heeft verzoeken wij u contact op te nemen met DSB Bank. 

CONTACT

mr. R.J. Schimmelpenninck, curator                          mr.  B.F.M. Knüppe, curator